Kerkwervesingel 269, 3086 HN Rotterdam
085 877 03 31

Wie zijn wij?

Waar SmartPLUS voor staat?

SmartPLUS is een professionele innovatieve leverancier van HR diensten voor bijvoorbeeld Mobiliteit, Spoor 1, Spoor 2 en Outplacement of Mediation en kenmerkt zich als dé specialist op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel.

SmartPLUS is een door het UWV erkend re-integratie en jobcoach bedrijf met een landelijke raamovereenkomst voor de percelen WerkfitNaar werk en Modulaire re-integratie diensten voor het begeleiden van mensen in de ZW, WIA, WAO en Wajong.

SmartPLUS is een MKB-partner en heeft een groot zakelijk netwerk in verschillende branches zoals bijvoorbeeld de zorg, steigerbouw, haven, industrie, horeca en toerisme waar wij onze kandidaten kunnen bemiddelen naar werk en begeleiden.

SmartPLUS werkt samen met opleiders uit het personenvervoer, procesindustrie, beveiliging en zorg. Hierdoor kunnen onze klanten uit de ZW, WIA, WAO of Wajong omgeschoold worden met als resultaat een baangarantie en duurzaam betaalde baan.

Werkzaam in regio’s

Wij zijn gevestigd en werken in de regio en omgeving Rotterdam, Rijnmond, Hoek van Holland, Gouda, Boskoop, Zevenhuizen, Capelle aan de IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam, Delft, Westland, Den Haag, Voorschoten, Rijswijk, Naaldwijk, Monster, ‘s-Gravenzande, Ridderkerk, en Hendrik Ido Ambacht. Drechtsteden: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Gorinchem. Groot Amsterdam, Zaandam, Leiden en Haarlem.

In de samenwerking met een aantal gemeenten zet SmartPLUS haar re-integratieactiviteiten in met als doel om klanten geheel of gedeeltelijk uit de uitkering laten stromen en vervolgens de klant aan het werk te houden.

Meer informatie

Wilt u eens verder praten over de mogelijkheden neem dan contact op met SmartPLUS
085-8770331 of stuur ons een mail.