Kerkwervesingel 269, 3086 HN Rotterdam
085 877 03 31

Personeel gezocht

Personeel nodig, meld bij ons je vacature!

Bedrijven zijn altijd op zoek naar goed en betrouwbaar personeel. In Rotterdam alleen al zijn ongeveer 38.000 werklozen. De praktijk leert, dat er wel degelijk een groot potentieel aan mensen is die willen en kunnen werken. Het gaat er dan om hoe kom je met een werkgever en werkzoekende tot afspraken, dat er voor beide partijen een win-win situatie ontstaat.

Door onze aanpak, vraag en aanbod van opdrachtgevers, samenwerkingsverbanden met Werkgeversservicepunt(en), MKB Rotterdam, overheid, internationale werving en kandidaten in Werkfit- en Naar werk-trajecten beschikt SmartPLUS voortdurend over zeer goede kandidaten waar u naar op zoek bent.

Wie plaatsen wij?

Wij plaatsen en begeleiden specialisten, professionals, werkzoekenden uit de ZW, WW, WIA, WAO, Wajong, mensen met een beperking/beperkt arbeidsvermogen, ex defensie personeel.

Je hebt een vacature en zoekt personeel

Mail je vacature naar vacature@smartplus4u.nl, ingevuld vragenformulier (zie hieronder) en/of bel met Marty Picauly op 06 523 124 72

Personeel gezocht

Aanleveren vacature

Als wij uw vacature oppakken willen wij graag d.m.v. vragenlijst het volgende weten:

 • Functietitel
 • Werklocatie
 • Werktijden
 • Aantal uren
 • Duur opdracht
 • Opleidingsniveau
 • Salarisindicatie
 • Waar gaat de klant werken?
 • Wat gaat de klant doen?
 • Wat wordt van de klant verwacht?
 • Certificaten & diploma’s
 • Bereikbaarheid bedrijf, auto nodig?
 • Startdatum?
 • Deadline vacature
 • Bijzonderheden

Wanneer wij een beschikbare kandidaat voor u hebben dan nemen wij met u contact op.

Plaatsing kandidaat

Wanneer wij een kandidaat plaatsen gaan we graag met u in gesprek over hoe dat binnen de mogelijkheden van uw bedrijf het beste past. Wij denken graag met u mee.

De backoffice van SmartPLUS Resources is uitbesteed aan een gecertificeerde dienstverlener conform NEN4400-1, die tevens lid zijn van ABU en/of NBBU. Hierdoor kan SmartPLUS Resources professioneel haar kandidaten bemiddelen voor diverse dienstbetrekkingen, waaronder detachering, uitzenden, vaste aanstelling en payrolling. SmartPLUS Resources neemt het werkgeverschap van u over.

Wij zorgen voor de juiste contractuele afhandeling en een tijdige salaris uitbetaling.

Voor u als bedrijf / organisatie is dit ideaal wanneer u de medewerkers niet direct zelf in dienst wilt nemen. Met deze payroll-dienst verzekert u zichzelf een kostenbesparing, maximale vrijheid en een oplossing die geheel aan uw wensen voldoet!

Werving & Selectie

Werving & Selectie kunt u zelfs combineren met een project- of detacheringsformule. U leent een medewerker eerst als projectmedewerker en na beoordeling beslist u om de medewerker vast over te nemen. Welke strategie de voorkeur verdient is afhankelijk van de situatie. Wij adviseren u graag de verschillende mogelijkheden die het beste bij u passen.

Uitzenden

Het uitzenden van personeel is gebonden aan een relatief korte inleenperiode. De onderlinge afspraken hebben bij uitzenden een redelijk vrijblijvend karakter. Hierbij gaat de maximale flexibiliteit samen met een minder vaste onderbouwing van de inzetbaarheid.

De motivatie en het kennis en kunde niveau van de projectmedewerker zijn gegarandeerd. Het accent voor zowel inlener als (project)medewerker ligt op maximale vrijheid.

Detacheren

Detachering is de exacte afstemming op uw behoefte en een gegarandeerde voortgang op uw project binnen een kader van wederzijdse verplichtingen. De detacheringsformule adviseert SmartPLUS u graag als u behoefte heeft aan afspraken die verder gaan dan bij projecten. U kunt dan denken aan afspraken over bijvoorbeeld concurrentiebeding, opzegtermijn en kwaliteitsgaranties. De mogelijkheden in dit verband zijn vrijwel onbeperkt.

MKB Rotterdam

Het MKB Rotterdam en SmartPLUS nemen samen deel met de Gemeente Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Nissewaard aan het project Werkoffensief om werkzoekenden een kans te bieden op de arbeidsmarkt.

Portfolio