Kerkwervesingel 269, 3086 HN Rotterdam
085 877 03 31

Mobiliteit

“Samen werken aan een duurzaam resultaat”

SmartPLUS verzorgt diverse maatwerktrajecten waarbij de focus zowel intern als extern gericht kan zijn, met als doel medewerkers gemotiveerd en duurzaam inzetbaar te houden.

SmartPLUS is professioneel op het gebied van mobiliteit en heeft een aantal unieke maatwerktrajecten ontwikkeld.

Portfolio

Uitgangspunt

Uitgangspunt hierbij is dat de kandidaat centraal staat in het hele proces. Door het persoonlijk contact met de kandidaat en de kennis van de arbeidsmarkt brengt SmartPLUS partijen bij elkaar.

Succes

Het succes van onze mobiliteitstrajecten zit vooral in efficiency en acceptabele prijs.

MVO

SmartPLUS werkt vanuit een maatschappelijk verantwoordelijkheid (MVO). De mobilteitstrajecten zijn gericht op duurzame inzetbaarheid en het aangaan van langdurige relaties met kandidaat en opdrachtgever.

Welke mobiliteitstrajecten bieden wij aan?

  • 1e Spoor
  • 2e Spoor en Outplacement
  • Voorschakeltraject (verkort-outplacement/quickscan)

Regio’s

Wij zijn gevestigd en werken in de regio en omgeving Rotterdam, Rijnmond, Hoek van Holland, Gouda, Boskoop, Utrecht, Zevenhuizen, Capelle aan de IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam, Delft, Westland, Den Haag, Voorschoten, Rijswijk, Naaldwijk, Monster, ‘s-Gravenzande, Ridderkerk, en Hendrik Ido Ambacht. Drechtsteden: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Gorinchem.

Aanmelden

Meld je direct aan bij SmartPLUS door te bellen op 085-877 0331 of laat een bericht achter en maak een afspraak. Je kan je ook aanmelden via je UWV contactpersoon.