Kerkwervesingel 269, 3086 HN Rotterdam
085 877 03 31

Over ons

Portfolio

Wie zijn wij

SmartPLUS Resources BV is een professionele innovatieve leverancier van HR diensten en kenmerkt zich als dé specialist op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel en strategisch recruitment.  Daarnaast is SmartPLUS een door het UWV erkend reintegratie- en jobcoachbedrijf met landelijke raamovereenkomsten modulair, werkfit en naar werk. Wij werken samen met het UWV, WGP Rijnmond en mobiliteit Gemeenten.

SmartPLUS onderscheidt zich in de markt door haar unieke manier van werken. SmartPLUS en haar medewerkers zijn (UVW) gekwalificeerd, beschikken over een schat aan kennis en ervaring, zijn creatief en hebben een groot netwerk, waardoor SmartPLUS met een breed palet aan activiteiten de arbeidsmarkt kan bedienen. Hierdoor zijn wij slagvaardig, flexibel en resultaatgericht. Onze scope van kandidaat, werkgever en arbeidsmarkt is divers, kleurrijk en multicultureel.

SmartPLUS heeft meer dan 35 jaar ervaring met het coachen van mensen met uitkeringen in de WWB (bijstand), ZW, WW, WIA, WAO en Wajong. Dit zijn veelal mensen die een grote(re) afstand hebben tot het betreden van de arbeidsmarkt.

Alle schakels

SmartPLUS heeft alle schakels in huis om kwaliteit en resultaten te leveren. Instroom kandidaten, coaching en jobcoaching kandidaten, samenwerkingspartners voor opleidingen, opleidingen met baangaranties, samenwerkingspartners om direct werkzoekenden te plaatsen, een medische hoek voor verbetering en/of herstel klachten, Nederlandse taalles, werkfit winkel (activering), leslokaal voor trainingen, uitstroom kandidaten op betaald werk, schuldhulpverlening, bewindvoering, budget coaching en payroll.

Portfolio

SROI

Social return is een aanpak om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. SmartPLUS bezit alle schakels om dit deskundig en resultaatgericht uit te voeren.

Van de opdrachtgever wordt verwacht, dat zij werkplekken beschikbaar hebben, zodat SmartPLUS kandidaten kan aanleveren. En deze kandidaten op de werkplekken kunnen starten.

Portfolio

Kandidaat gestuurd

Onze aanpak is kandidaat gestuurd, wat inhoudt dat wij vanuit de kandidaat werken.  Intake, training en coaching 9 modules – arbeidsoriëntatie , (job)coaching, bemiddeling werkgevers, plaatsing en nazorg.

Coaching

Coachen is noodzakelijk om de juiste match te krijgen voor de kandidaat, de werkplek en werkgever. Door coaching op verbeteren persoonlijke effectiviteit, versterken werknemersvaardigheden en het in beeld brengen van de positie van de arbeidsmarkt voor een kandidaat bereiken wij de “match”. Kandidaten worden werkfit en plaatsbaar op passend betaald werk binnen ons netwerk of op de arbeidsmarkt.

Nederlandse taalles

SmartPLUS heeft een cultuur specifieke aanpak voor kandidaten, die de Nederlandse taal niet of onvoldoende spreken. Een samenwerkingsverband met NL training zorgt, dat kandidaten 2x per week Nederlandse taalles krijgen op één van onze locaties of locaties in hun wijk in Rotterdam Rijnmond en omstreken.

Lesruimte

SmartPLUS heeft een eigen lesruimte en geeft onder andere trainingen, empowerment, presentaties ten aanzien van hun business netwerk, samenwerkingspartners, beschikbare vacatures, mogelijkheden op de arbeidsmarkt, opleidingen en opleidingen met baangaranties, enzovoort.

Portfolio

Medische hoek

Portfolio

SmartPLUS coacht kandidaten of zelf en samen redzaamheid. Directe coaching of verwijzing op leefgebieden (zingeving, wonen, financien, lichamelijke en psyschische gezondheid, werkfit / werk en activiteiten. Klanten kunnen zelfs met schuldhulpverlening, bewindvoering en budgetcoaching direct bij SmartPLUS geholpen worden.

Schuldhulpverlening, bewindvoering, budget coaching

SmartPLUS coacht kandidaten of zelf en samen redzaamheid. Directe coaching of verwijzing op leefgebieden (zingeving, wonen, financien, lichamelijke en psyschische gezondheid, werkfit / werk en activiteiten. Klanten kunnen zelfs met schuldhulpverlening, bewindvoering en budgetcoaching direct bij SmartPLUS geholpen worden.

Portfolio

MVO

Portfolio

Met onze Stichting Smart Werkfit Rijnmond activeren wij mensen met een uitkering om weer in eigen kracht te komen en arbeidsritme op te doen. Onze werkfit winkel steunt goede doelen zoals Erasmus alvleesklier kanker, Casper, Oekraïne, geeft spullen en helpt mensen aan kleding, die het nodig hebben of gaan solliciteren.

Payroll

Portfolio
Portfolio
Portfolio

Multiflexx is onze samenwerkingspartner bij het plaatsen van personeel. Zij ondersteunt SmartPLUS als dienstverlener bij onder meer het rechtmatig werken en het uit handen nemen van de administratie van (flexibele) arbeid. Hierdoor is onze backoffice op dat gebied NEN 4400-1, VCU gecertificeerd.

Business netwerken

MKB Rotterdam-Nederland, FBC Businessclub Feyenoord, BNI, Rotterdam Insight, Businessclub Hoekse Waard, Businessclub De Glazenstad Westland.