Kerkwervesingel 269, 3086 HN Rotterdam
085 877 03 31

Opleidingen

Heb je een ZW, WIA, WAO of Wajong uitkering? Wil je werken in de beveiliging, proces industrie, personenvervoer, beroepsvervoer over de weg, onderwijs, zorg, haven, industrie of als verkeersregelaar? Wij begeleiden jou in een naar werktraject op maat naar een betaalde baan.

Opleiding beveiliger met baangarantie

Op 3 maart startte een nieuwe groep onder SmartPLUS coaching bij de opleiding beveiligen SF-F.

  • 15 weken theorie 2 dagen per week
  • 350 uur stage
  • Aansluitend arbeidscontract (baangarantie)

Wil jij opgeleid worden als beveiliger? Start dan in een Naar werk-traject bij SmartPLUS.

Heftruck certificaat halen met SmartPLUS

Als wij jou begeleiden in de trajecten van Werkfit maken of Naar werk en je hebt een certificaat voorheftruck nodig, dan regelen wij dat.

Opleiding verkeersregelaar met baangarantie

SmartPLUS werkt samen met een erkende opleider en zorgen er voor dat kandidaten worden opgeleid tot verkeersregelaar. Wil jij opgeleid worden tot een verkeersregelaar? Start dan in een naar werktraject bij SmartPLUS.

VCA halen met SmartPLUS

Als wij jou begeleiden in de trajecten van Werkfit maken of Naar werk en je hebt een VCA-certificaat nodig, dan regelen wij dat.

Opleiding personenvervoer met baangarantie

SmartPLUS werkt samen met een erkende opleider en  zorgen er voor dat kandidaten worden opgeleid tot personenvervoerder (CCV diploma). Wil jij opgeleid worden tot een taxichauffeur of personenvervoerder? Start dan in een naar werktraject bij SmartPLUS.

Opleiding proces operator

SmartPLUS werkt samen met een door het ministerie van OCW, erkende onderwijsinstelling, gespecialiseerd in het opleiden van procesoperators.

Foto

Foto recruiter4u.eu onze site

Wil jij opgeleid worden als proces operator en werken in de proces industrie start dan in een naar werktraject bij SmartPLUS.

Regio’s

Wij zijn gevestigd en werken in de regio en omgeving Rotterdam, Rijnmond, Hoek van Holland, Gouda, Boskoop, Zevenhuizen, Capelle aan de IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam, Delft, Westland, Den Haag, Voorschoten, Rijswijk, Naaldwijk, Monster, ‘s-Gravenzande, Ridderkerk, en Hendrik Ido Ambacht. Drechtsteden: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Gorinchem.

Aanmelden

Meld je direct aan bij SmartPLUS door te bellen op 085-877 0331 of laat een bericht achter en maak een afspraak. Je kan je ook aanmelden via je UWV contactpersoon.