Kerkwervesingel 269, 3086 HN Rotterdam
085 877 03 31

Werkfit maken

Werkfit maken traject

Werkfit maken is het uitvoeren van re-integratie activiteiten voor klanten die het werk nog niet kunnen hervatten. De klant helpen om geschikt te worden voor werk of het volgen van een opleiding.

Je UWV werkplan is leidend en samen met je SmartPLUS coach wordt besproken hoe we dit gaan plannen en uitvoeren. We maken duidelijke afspraken, zodat jij en wij weten waar we aan beginnen en toe zijn om zo snel mogelijk te starten met het Werkfit-traject.

Werkfit worden?

Afhankelijk van jouw individuele behoeften kunnen we jou diverse doelen en tools aanbieden om je te begeleiden, te leren en te coachen om de volgende stappen te maken.

Hieronder de drie gebieden waar wij aan kunnen werken;

Werknemersvaardigheden

Aanleren arbeidsritme, aanleren structuur, begeleiden bij scholingstraject, onder leiding/toezicht leren werken, sociale activiteiten vergroten en taken/opdrachten leren uitvoeren (diverse mogelijkheden, indien van toepassing).

Persoonlijke effectiviteit

Assertiviteitstrainingen, burn-out training, empowerment, omgaan met analfabetisme, omgaan met beperkingen, omgaan met schulden/armoede, omgaan met verslaving, versterken fysieke fitheid, versterken psychische fitheid en weg vinden naar instanties (diverse mogelijkheden, indien van toepassing).

Arbeidsmarktpositie

Affiniteiten in kaart brengen, arbeidsmarktoriëntatie, assessment, beroepsoriëntatie, beroepskeuze advies, competentietesten/EVC, haalbaarheidsonderzoek ZZP, loopbaan coaching, netwerken, snuffelstage en werkervaringsplaats (diverse mogelijkheden, indien van toepassing).