Kerkwervesingel 269, 3086 HN Rotterdam
085 877 03 31

Werkervaringsplaatsen (WEP)

SmartPLUS heeft zeer veel plaatsen om werkervaring op te doen, omdat wij beschikken over ruimten, die speciaal ingericht zijn om mensen arbeidsritme op te laten doen, structuur te krijgen, taken en opdrachten uit te voeren (zelfstandig of in groepsverband), feedback te accepteren, etc.

Portfolio

Arbeidsritme opdoen in de keuken.

Simulatie en trainingen

Verder gebruiken we deze ruimten ook voor simulatie en trainingen, die aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers / werkgevers, die altijd op zoek zijn naar goed personeel. Voor werkzoekenden is deze werkwijze en aanpak ideaal.

Klaarmaken voor volgende stap

Iedere werkzoekende kan op onze WEP’s in zijn/haar kracht komen, werkfit worden en met onze coaching groeien naar het moment nu ben ik klaar voor de volgende stap: een baan en naar werk.

Assessment

Verder krijgen alle werkzoekenden, die bij ons op een werkervaringsplaats starten een uitgebreide assessment inclusief test loopbaancompetenties en best match op beroepen met certificaat.

Voor wie

  • Werkzoekenden, die bij SmartPLUS in een werkfit traject zitten;
  • Werkzoekenden, die aangemeld worden voor een werkfit traject;
  • Werkzoekenden, die zich opgeven voor ons Project Smart; de kortste weg naar werk in 2018;
  • Werkzoekenden i.s.m. Gemeenten of UWV; samenwerking of pilot en gunning.

Foto collage

Onze WEP's

Zoek je een plek om ervaring op te doen? Kijk snel bij werkervaringsplaatsen.

Regio’s

Wij zijn gevestigd en werken in de regio en omgeving Rotterdam, Rijnmond, Hoek van Holland, Gouda, Boskoop, Zevenhuizen, Capelle aan de IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Schiedam, Delft, Westland, Den Haag, Voorschoten, Rijswijk, Naaldwijk, Monster, ‘s-Gravenzande, Ridderkerk, en Hendrik Ido Ambacht. Drechtsteden: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Gorinchem.

Aanmelden

Meld je direct aan bij SmartPLUS door te bellen op 085-877 0331 of laat een bericht achter en maak een afspraak. Je kan je ook aanmelden via je UWV contactpersoon.